<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d169797188366924106\x26blogName\x3dlife+;+syqiin\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://hanyadia-syqiin.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://hanyadia-syqiin.blogspot.com/\x26vt\x3d-3772357198097982704', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
❤ ApezSyqin ❤
%1 %2 %4
Written at 3:03 AM on Friday, February 25, 2011 0 comment(s)

Hi rakan rakan , ye , I tenga mendak ni . I tak tau ape nak buat . I lagi tenga buntu ni . I sekarang da tak selalu kluar rumah . Disebakan I nak jadi anak yang baik .Oh , dan kawan kawan , kalau I da attached kan [insya'allah] , tak tau lagi la , I nak tuka nombo I . I tak nak orang orang tau , cume orang yang tertentu je I akan kasi . Sorry I takde topik lain , ni je yang ada dalam otak I sekarang , hehe . Apa yang penting is I dengan Lela da ok . Hehe , I suka ! And Lela pula bobal pasal Faiz , aiyomak , hahaha ! .

Okok , yang lagi penting , I riindu babygirls I . Tity Lovergal , Lela , Yanna Vainpot , Yanna Elmo dan Riera Legong . Huhu ~ jumpe soon please , rindu teramat rindu . Sayang korang <3


❤ elohvyee


Written at 1:25 AM on Thursday, February 24, 2011 0 comment(s)

Hi semua ! I nak bercerita pasal semalam ok ? 
Semalam I keluar dengan Apez , tengok cerita The Rite at Somerset . Terus pergi Yishun , suppose to lepak kan dengan my girlfriends . Tapi pasal satu hamba allah ni , buat I binget la kan . Semua tak jadi . So yeah .
Ni Apez ^^
Dia belanja I wayang , I belanja makan . Sedap kankan ? Da tak makan cili , ishish ! K shushh , haha ! 

 Terus tu I jumpe Faiz . Lepak lepak skejap pat Yishun , Apez g jumpa Bob and Omar . I dengan Faiz jalan pergi interchange . Faiz sweet tau dia hantar I sampai block I (: . Haha , kk , slepas tu kan , yang paling slenge tapi cute pasal kita dua kan , dua dua tuka gelang tau . So jadi nanti balik time tuka balik . Dapat tau kankan , dua dua lupa nak tuka gelang alek , aiyomakk ! Terus I msg dia , bilang la pasal gelang . Dia pun baru teringat . Haha ! Cute kan kita ? Ok la , sampai sini je :D


❤ elohvyee


Written at 4:11 AM on Thursday, February 17, 2011 0 comment(s)

Hi ! Miss me ? No ? Your problem .

Anyway , I tau semua mendak kan baca blog i ? Tak habis habis pasal someone . Sorry la , after today , semua cerita yang pasal dia tu da takde k ? Semalam I pergi grandlink sama Farah , Ameer dan Dee . Terus , da habis ,  I tunggu Apez . Grandlink lagi sambil tunggu Ahn J. Omar dan Faiz[agaknya la name die tu] . I mintak pendapat Faiz , suara I sedap tak , haha , dia kata sedap , hmm , tapi entah la kan . I nak kene practice more . So ya , next week , I on Tuesday da ada plan , keluar g tengok wayang sama Apez . So I nak kene save duit . Aiyomakk . Ok la , tu je , I malas nak panjang panjang lagi . Nanti makin mendak nanti . I nak pergi tidur sekarang , nanti ade orang tu marah I . Takut tau ^^ . Bye bye ! Muah muah (: <3


❤ elohvyee


Written at 3:50 AM on Wednesday, February 16, 2011 0 comment(s)

HAPPY BIRTHDAY KAKAK KU TERSAYANG !

Kak , I'm here to wish you a happy birthday .
As how we do it from years to years .
We may be far apart , not like how we used to ,
but trust me , I'm always here to listen to your stories .

We may have gone through lots of bullshits those years back then .
Now , it's already 2011 , everything change even people change .
Some may change for the better , some for the bad and some for the worse .
They change , coz they have their own valid reasons .
And yesterday , you told me about *ehem* and *ehem* .
It now makes sense why I don't like them right ?

Therefore , what ever it is , today is your day , make it a great day ok ?
Smile always , don't moody . You know that I always caught you lieing ^^
Just one thing , don't lie to yourself ok ^^ . Tak bagus tau .
Ok la , I must go to bed now .

Insya'allah we will meet later ok ? See if I'm still at Grandlink or not .
Anything I will text you . Love you so much ok ^^

Ok da , tu je , I nak pergi tidur , Chat dengan Apez , macam macam kita gossip , cute kan kita ? hahah !

And someone !
You pissed me of first yesterday ! ergh ! Pandai pandai awak fikir siapa yang saya tenga refer sekarang ni ok ! Yes , awak ! Awak sakitkan hati kita tau tak ?! Saya daripada ada selera nak makan , alih alih semua hilang . Mood makan pun hilang tau awak ! Jadi tolong la , saya sayangkan awak , tapi saya tak kisah kalau awak sayang kan saya atau tidak , disebabkan saya tak boleh paksa cinta , betul tak ? Saya biarkan ni semua pada Tuhan aja ok awak ? And awak oh awak , saya kadang kadang geram tau dengan awak , tak tau la kenape kan ! ergh ! k bye !


❤ elohvyee


Written at 2:14 AM on Tuesday, February 15, 2011 0 comment(s)


Hi bloggers . Well , as what I can say , whatever it is , I'm really disappointed in myself . I've already make a promise to myself , no more tonning , no more drinking , no more going home late . I need to discipline myself ! Like seriously . So ya , Farah Nur Afrina , as I would promise you , and even to my family , I will prove to you guys what I need to prove ok . And I'm throwing all those clothes that are not needed anymore . It's already the time for me to let go of my past and make a new live . And yes , I will upload some clothes pictures , anyone of you interested to buy , tell me , it will cost like about $5 - $10 ? Depend on how the condition is ok ? One thing , I just hope you guys support me while I'm changing and I hope you guys will accept who I am soon . I'm sorry .


❤ elohvyee


Written at 3:42 AM on Sunday, February 13, 2011 0 comment(s)

I've just read someone blog la kan . FYI , I thought that my mom would leave me some money , but she didn't , thats why I ask you to come over my house , eh kalau tak nak datang my house stakat tak puas bernyanyi , FINE ! You can go with him and her , k ?! Senang kate uh , kau da tau aku nye orang macam mane kan ? slalu bangun lambat , abeh ? kalau betol kau nak karaoke pat uma aku , kau boleh datang tros pe , yg kau nak kol2 asal ? and kalau kau nak kol2 aku stakat pasal nak ajak aku g grandlink , aku da kate aku takde duet k ? and ape lagy kau nak kate ? pasal aku nak berubah atau tidak ? kau tak tau ape yg aku gone through , kau skola , ape yg perlu aku share lagy pade kau ? ape ? dengar2 aku nak menyusahkan hidup kau ? sudah la . senang uh , korang takya ade kawan macam aku , senang cakap ok . and kalau kau fikei aku tk ingat korang , suke haty . penat aku nak nanges2 lagy . ape yg kau tau pasal aku , having a great time , tu je kau tau eh . da la , aku malas nak gado2 .

NI ARI BIRTHDAY AKU , TAPI AKU TAKDE MOOD LANGSONG ! PI MAMPOS ! AKU MATI PON CANTIK DOK !


❤ elohvyee


Written at 1:31 AM on Friday, February 11, 2011 0 comment(s)

Ni la I setakat pakai foundation , powder dengan celak je . Hehe .

Anyway , semalam I pissed off . First dengan diri I , selepas tu , satu satu buat perangai . I benci . I pergi Yishun , suppose to go Clementi , then tak jadi -.-' . Selepas tu , jumpa Riera , then jumpe Nini pula . Terus pergi Punggol , sumpah KITA SESAT ! Tau la dulu selalu I turon punggol , hougang dan sengkang , tapi I da lama tak pergi ok . So ya , kite sesat . Jalan jalan pusing satu round seh , haiyoo ! Then thanks to Fydy amek kita pat blok 120 . Thank you so much yer , then guess what ?? KAK LIYA BELI KAN I TEDDY BEAR BIG ! I SUKA I SUKA ! I SUKA SANGAT SANGAT ! Thank you so much ok akak , love you so much . Haha , lagi siapa nak bagi I present ?? Joking je la . Then lepak until 11 , terus balik rumah . 2 MORE DAYS I PUNYA BIRTHDAY ! I TAK SABAR ! hehe . Ok la , tu je .

Yang penting , semalam I dapat jumpa Nini dan Kak Liya , yang teramat amat rindu ! Ok da , tu je (: 

Luaran seperti harimau , dalaman seperti kucing (:

Tapi yang paling penting ;

I NAK WISH TITY LOVERGAL HAPPY BIRTHDAY !
Sayang , I da text you , I da wish you pat facebook , now I wish you pat sini ok . This is how I treat all my love ones . Ingat kata kata I pat msg taw . Kadang kadang , tak selalu I ada untuk you , tapi Allah akan tetap ada bersama you untuk you mengadu ok sayang . Apa apa problem , you share aje dengan I . And kalau apa apa terjadi pada you , jangan la berdiam diri , you mesti bilang I tau bhy ! Make sure ! ok ? (: <3 Dan , I can't be how you ex baby girls are . Tapi I sincere kawan dengan you . Dan I akan treasure our friendship ok (: Don't worry sayang , no one can hurt you , confirm2 dorang kene dari i balik , haha ! Ok , have a happy time today ok . Enjoy tau ! ((: 


❤ elohvyee


Written at 1:27 AM on Thursday, February 10, 2011 0 comment(s)


Stop asking me to move on which actually its hurts the most for me .

Yesterday I went to interview with Yanna , Tity and Ras . Afterwards went to Ad's block then to central . Thanks to Tity and Yanna for food and drink . Love you guys so much ! Then went home , can't sleep as I have no fucking mood . Then one by one make me pissed off . Supposed to meet Iyan , Riera and Wan at Woodland , tapi apa nak buat , satu satu perangai , boleh buat I nangis , sumpah . Then meet mama pat Changi , beli makanan then I proceed to Yishun . Pergi rumah Riera then I and Riera bobal bobal . I stress . I nak nangis tapi I tahan air mata . Dalam bus je I nangis . Slepas tu I dengan Riera pergi lepak kat 211 . Wan and Katak turun lepak dengan kita . Slepas tu Wan and Katak da balik , Kita jumpa Buddha skejap , Riera and Buddha hantar I pergi interchange . Thanks korang .

And to someone ;
Listen here , I tak tau kenapa dengan you semalam . You macam cari pasal dengan I , Riera dan juga Wan . What happen to you yesterday ? Asking me to move on ? Senang je , there's no need for you to contact me and make a deal like that . Kalau nak gelang , you can have it back , coz from the beginning , its not mine to keep it . It's my heart and just let me handle my life on my own . Please don't hurt me for the second time ok . Coz I've already make a deal and I'll prove to you that I'm really serious about your deal . I heard that you bilang Riera yang I kata pada you yang you da berubah ni sume , u irritating ni sume . Memang I kata gitu , kenapa ? You tak boleh terima ? I tak tau la , I rindu you yang dulu . Walaupun you kuat marah , tapi , entah la kan . Just don't be a fickle minded la ok . Kalau you rasa I ni besar punya penipu , sampai you nak make a deal with it , terserah ok . Walau apa pun , I tetap akan bersabar dengan perangai you . Semua orang akan berubah , cuma terserah pada yang lain akan terima perangai dia atau tidak . Dan takmo risau la , takde orang akan panggil you pembusted ni sume . Takmo fikir macam tu la ok . Coz what I know , you are not . So just a favour , if you still keep on asking me to move on , might as well don't make a deal from the beginning . I tak tau lagi mana nak mengadu , I nak bobal dengan you tadi , tapi you tak reply , maybe you da tidur . So I tak nak ganggu . Tapi takpe la , you pon suruh I tidur siang , I nak update blog ni cepat cepat then I go sleep .

I da macam budak beylo semalam . Stress sangat , sampai rokok pon da tinggal brape batang . Baru beli seh , da la ! I nak save . Sekarang I nak cry cry aje la . bye ! I nak pergi sekarang . Nanti jumpa Liya untuk grandlink lagi . Semalam tak jadi jumpa . Entah la kan , senang kata uh , I da boleh jadi macam orang giler da semalam -.-' . Ok la , da sudah . I nak end ni post . Bye !


❤ elohvyee


Written at 3:17 AM on Wednesday, February 9, 2011 0 comment(s)

Hi sayang sayang . Maaf , currently I tenga otp dengan Iyan , macam macam random question dia keluarkan . Tak tau la kenapa kan . Anyway , semalam I pergi Grandlink , jumpa Kak Liya , Nana and Cat . Happy dapat jumpe dia orang , especially Kak Liya I tu ^^ . Tak dapat ambil gambar , tapi tak mengapa , Thurs I jumpa Kak Liya lagi , tak sabar . Karaoke sampai pukol 8 malam , then I turun Yishun , lepak with Riera skejap , afterwards balik . Boring kan ? I tau , takya bilang k . Esok pun I nak jumpa Kak Liya lagi ! Rindu yang teramat amat .

Iyan ; please la , stop asking me to move on la ok . just stop .


❤ elohvyee


Written at 4:59 AM on Tuesday, February 8, 2011 0 comment(s)

Hi semua ! Sorry lately Syqin tak update , sebab sekarang ni syqin da ton untuk dua hari da . Ni Syqin belum tidur tidur lagi . Confirm nanti Syqin tidur gone punya . So ya , Sunday Syqin ton pat Yishun dengan Tity and one more of her friend . Terus , tunggu kan Tity siap , straight pergi rumah I . Afterwards tidur sekejap sambil tunggu Yanna sebab kita nak pergi interview di Changi Cargo sana . Terus pergi Tampines and makan makan , kirakan da hari Isnin . 6.so petang mama suruh Syqin balik , sampai rumah je mama nak keluar , nanti Syqin nak beli handphone baru ! I suka ! Da balik , suppose to meet Yanna and Tity pat Tampines , tapi da tak boleh tahan , ada la bende bende yang terjadi , terus I knock down . Tidur , terus mama pula kacau , mama kata 

mama text me say ' kau gi angkat telephone rumah sekrang '

I bangun , dengan kaki yang malas , kol mama , mama setakat nak berbual pasal handphone la pula . Terus tu , I tak sambong tidur , then alih alih Wan Villager text I kata yang dia da berbual dengan Iyan . Ya Allah , Wan , kau tak reti reti apa aku kata pat kau eh ? Aku kata takya bobal dengan , takya la , kecoh la kau . Haha , tapi takpa la . Si Wan pun ada degilnya juga , apa nak buat , masing masing ada degilnya kan . Then I nak keluar , Wan marah I , suruh dok uma -.-' , then mama suruh top up kad , jafdi I pergi la 7-11 , da pukul 12 lebih pagi , da hari Selasa , kirakan ini hari la ya . Jumpa Kak Azura tersayang . Terus tu ton lagi sampai la sekarang baru balik . Hehe , biasa la , terus jumpa kawan kak azura , then kita tiga duduk duduk berbual waktu primary school . Cute sey , hehe . I had fun time chit chatting with them , I suka ! So today I takda plan , maybe I keluar sorang sorang pergi cari handphone yang I nak . 

Oh dan semalam alih alih Zahari kol I , dia suruh kol nombo kak Liya . I kol , fikir macam ada bende tak kene ke apa . Rupa rupa nya , Kak Liya tanya 

Kak Liya ; ' adik ! tak nak jumpa akak ke ?'
me ; ' *dengan takda suara* nak la , tak kan tak nak '
Kak Liya ; *ketawa* 'Adik kenapa suara macam tu dik ? Adik sakit eh ?'
me ; 'ish mana ada kak , haha ! adik minum banyak la semalam , hehe '
Kak Liya ; 'adik ni , takmo la minum banyak , kan suara da jadi macam tu *ketawa*
me ; ' hehe , bila nak jumpa ? '
Kak Liya ; ' adik free bila ? '
me ; ' esok , alamak , tapi akak skola , bila yang akak tak skola ? '
Kak Liya ; ' Thursday ? Kita gi grandlink , dengan Zahari je k ?'
me ; ' hehe , ok set ! lets go grandlink , pape update je ok (: '
Kak Liya ; ' hehe , okok , bye adik '
me ; ' bye kak ((: ! '

Oh , I missed her so much ya know . Rindu pergi grandlink kita kita je ): . Tapi Thursday , let's enjoy our day , love you kakak . Don't worry , adik tak lupa akak , takmo risau ok (: , muahmuah ! 

So ya , I sekarang takda pape lagi nak update , I sepatutnya nak kene tidur , sebab da ngantuk sesangat sangat , hehe . Ok la , Chalohbetehh . Byyyeeee , keep on reading blog I k . Tau la boring , tak nak baca , belah je dari blog ni , hehe , joking je la . kk , kan da start mengarut , byebye . Muah ! 


❤ elohvyee


Written at 2:57 AM on Friday, February 4, 2011 0 comment(s)

Selagi i pakai gelang you , selagi itu i masih sayangkan you (:

Hi bloggers . I went to Pasir Ris Park with my mom's side . We have a family gathering and I swear , I had so much fun . But the thing is , we have no activities to do . I wear a long dress , which Tity Lovergal gave it to me . Thanks Tity Lovergal and just remember one thing , I'm always here to listen to your stories ok , so cheer up bhy . I went to Punggol then my Pak Bu say ,

Pak Bu ; [actually i didn't hear what he say]
Cik Rubi ; " ye la , da anak dare "

Then I laugh , haha . Everyone seems shock when they see how I dress . Yup , I wanna be the sweet girl ^^ . So 3.40pm off to Pasir Ris Park . Search for a place while waiting for others to arrive . We had laughters and I do eat a lot huh , lol . Coz I'm damn happy with my life . Not all exactly coz I wanna get a job quick and I wanna get a school . OMG ! So yeah , currently now I'm just enjoying my life with family , and my four girlfriends . Kalau tak suka aku , boleh berambos , fake . Coz I don't need a part time friends k . Buat apa fikir pasal orang tu kalau dia tak fikir pasal aku . Cehh , nyaha . Facts what ^^ . Anyway , I meet my ex just now . We slack under my void deck . Sorry , I can't love you like how I used the last time , as a friend , yes I can ok (: . Other girls may seems not to understand you , was because , they have not known you for a long time . So as our 5 years of friendship now , hope we don't throw it in the dustbin alright . And don't stress yourself . 

Someone used to teach me , when I'm stress , there is always a thing can make you stress free other than going to club or drinking . In a way that instead of doing bad stuff , you do the good stuff . I learnt it from Iyan (: . We may not be as close as how we are the last time , but I always remember what he have taught me .

Perangai syqin masa 2009 and 2010 , syqin da buang jauh jauh ok (: . I'm not that socialize anymore , I'm not that macam perangai minah anymore . When I remember back all those moments , it does makes me laugh , OMG . So ya , perkara perkara yang remeh-temeh sudah dilupakan . And now , I'm happy on how I lead my life , thats all . And people , please stop asking me to move on , thanks (:

And to Riera Twinny ;
I know you still love Zam , so just cheer up , lead your life happily , you can love him while being happy . Like how we promised each other , if one move on , the other will . And I know , surely we can't move on because we know that our love is just for them . Your love is just for zam and mine is just for iyan . Tomorrow is the biggest day for me , as tomorrow is already one year that I have known him . Even though he is far , but still , I love him . Remember why we are twins ? LOL , coz our heart is pure for love (: . We may not have a return love from them but its better that we just stay single rather than we move on and it really hurts us the most right ? So yup , lets go through this together baby ! Love you (:

Tity Lovergal ;
cheer up , both of you are at wrong , but whatever it is , I'm always here ok bhy , love you truckloads , muahmuah , and if you really need someone to come down your place , I will be glad to come to Yishun and make you smile again like how I did during the time that we talk on the phone (: . So ya bhy , just don't make a quick decision , you have to think before you do anything that will get things from bad to worst ok , smile tau , no sad sad (: 


❤ elohvyee


Written at 12:48 AM on Thursday, February 3, 2011 0 comment(s)

Riera ; my twinny . 
We don't have the same face , tapi disebabkan hati kita suci dalam percintaan (:

Hi bloghoppers ! I'm very happy today , so happy maybe until I can't sleep ? Or maybe I will be sleeping with a smile on my face . Yes I date , but this is the first date after I didn't contact Iyan . Even if I date , it doesn't even work . Coz it seems that I can't get over Iyan . People says , follow my heart and my mind , and now I'm telling you guys out there , I don't care how long it takes , I don't care if he never return my love , but as for me , I would rather just stick to one . I'm not gonna contacting any guys , I'm gonna live my life happy even though Iyan and I are not contacting each other . Even he is far , he's still inside my heart . No one , no one can even beat Iyan's place , as he's the first one in my heart . I did a lot of things just to forget him , but I can't , why ? Takya tau kenapa k (: . I don't mind staying single , coz I'm not gonna move on until someone can really take over Iyan's place . I'm sorry guys , let's be friends (: , kalau tak nak sudah , kau punya pasal , aku tak heran ok (: . Ok , I really love how I start my day for this year . I'm slacking only with a few peeps only . I'm slacking with Riera , Farah , Tity Lovergal , Rust , Yanna , Ameer , Buddha and Fathul . Da tu je . I'm not that socialize anymore . Sorry peeps . Kalau tak terima , kau punya pasal k . Anything I will be at Yishun ok . Saw me , say hi . And to outsiders that don't even know what situation I'm going through , just shut the fuck up ! 

Someone ; ' qin , kau move on sudah '
me ; ' tak uh , aku masih sayang iyan '
someone ; ' asal kau kene fikei pasal die sia ? die tak fikei pasal kau pe '
me ; ' takpe uh , dari pade aku pergi dengan lelaki yang lagi rabak '
someone ; ' suke hati kau la '
me ; ' aku bukan ape , tapi , aku ikut kata hati dan otak aku '

Riera ; let's go through this situation together . We have the pure heart for love . And Allah will always be there for us no matter what , you must think positive also ok about your heart and your mind ok (: I love you so truckloads .

Anyway , yesterday meet Riera , Tity Lovergal , Rust , Buddha and Fathul . Karaoke at Fathul and Buddha's house . Gedeba gedebuk , sumpah semalam ketawa , perut macam nak pecah , satu pasal Riera , slepas tu pasal Buddha pula , aiyomakk , haha ! Ok la , tu je nak kate , byebye . Nak jumpe korang lagi !! :D


Oh ALLAH , thanks for showing me the path that I need to take and lead my life .
Oh ALLAH , thanks for everything even though I know myself that I have done a lot of sins .
Thanks ALLAH for everything 


❤ elohvyee


Written at 5:32 AM on Wednesday, February 2, 2011 0 comment(s)


I WANT MONEY ! I WANNA GO SHOPPING PLEASEEEE !

Ok , hi everyone ^^ . 

Syqin nak jadi jahat boleh ? Oh please ! I wanna be your HIGH CLASS BITCH . Nyaha . I guess I'm gonna have a great life (: . I'm not a player , but I can be one ^^ . Jahat kan syqin ? Haha , sungguh merepek , tau la ! Takya bilang , cuma Yanna and Tity Lovergal je tau kankan , sayang you guys (: Riera nanti datang rumah Syqin . Slepas tu , Syqin nak pergi CGH . Buat ape ? Operate hati Syqin , fake ^^ . Visit my makcik , kesian dia . Afterwards , apa lagi , pergi Yishun , kita semua nak karaoke ! Semalam Syqin tak dapat jumpa Fathul sebab Syqin tidur macam babi , babi pon tak macam Syqin . Pukol 4 lebih , Farah datang rumah Syqin , terus jumpa Ameer . Slack , then 6.30 pergi Loyang Point skejap , Farah nak beli obat dia , tapi tak ada . Ameer jumpa Ainul , Syqin dengan Farah balik . Terus jumpa Ameer dengan Ainul bawa block Syqin . Balik , tengok tv , berbual dengan mama , terus check Facebook , jengjengjeng , Syqin pissed off . Eh , tau la Syqin bobal merepek , ngantok la ! Sekarang da 5.30 pagi , belum tidur tidur lagi . Ni baru habis makan , slepas habis update ni , Syqin nak tidur . Ok la ! Nak tidur k bye ASSHOLES ! (: ^^


❤ elohvyee


Written at 1:18 AM on Tuesday, February 1, 2011 0 comment(s)

Cinta Tersimpul Rapi <3

Fetch Farah , Ad and her friend outside ITE Simei , then took 24 off to Grandlink . Karaoke until 6.30pm , it was a blast . I've no pictures for now , didn't took pictures just now . So sorry . I've read Tity's blog , she is so sweet . Love you Tity , muah muah , haha ! K , sumpah I've got no mood right now , just post a little . Ok la , I'm off .

I've got lots of fun slacking with Riera , Tity , Buddha and Fathul just now at Yishun . K i'm off , byebye


❤ elohvyee